Sunday, September 16, 2012

VESPA ACADEMY'DEYDİK!





14 Eylül Cuma günü #bumerangdeneyimgunleri kapsamında Vespa Academy’deydik. Her ay Bumerang network’üne dahil blogger’lar için hazırladığımız Deneyim Günleri’nde bu kez durak Vespa Academy oldu. Saatler 17.00’i gösterdiğinde Vespa talihlisi blogger’larımız  Arnavutköy’deki Academy alanında yerlerini almıştı. İçeri girer girmez bizi karşılayan köpekler her ne kadar etkinlik boyunca zaman zaman bizi tedirgin etse de (çok sakin olduklarını söylemeyiz : ) eğitmenler ve büyük bir heyecanla gelen blogger’larımızın enerjisiyle çok keyifli saatler geçirdik.  

''Önce eğitim!'' diyerek eğitmenlerimiz tarafından blog yazarlarımıza teorik eğitim verildi. Motora oturmak, harekete geçmek için hazır olmak, sürüş esnasında motor hakimiyeti konusunda yapılması gerekenler tüm detaylarıyla uygulamalı olarak anlatıldı. Blogger’larımız pür dikkat eğitmenlerimizi dinledi, merak ettikleri soruları sordu. Sonra sıra geldi teorik bilgileri pratik hale getirmeye… 

Blogger’larımız iki gruba ayrıldı ve sırayla Vespa koltuğuna oturuldu. Blogger’larımız Vespa koltuğunda hiç tedirgin olmadılar. Hatta sürüş esnasında hemen hepsi bize artistik pozlar vermeyi de ihmal etmediler. Yaklaşık 2 saat süren etkinliğin sonunda herkes Vespa Academy’den çok mutlu ayrıldı. Birçoğu ‘’bu daha başlangıç’’ der gibiydi..  Katılım gösteren tüm blogger'larımıza teşekkürler!

No comments: