Monday, May 12, 2014

YENİLENEN VE YENİ KALAN BLOGGERLAR!


Geçtiğimiz hafta Bumerang'ın bloggerları ile yine muhteşem bir etkinliğe imza attık.. Bumerang Anneler Günü Şenliği için ülkenin dört bir yanından blog yazarı anneler bir araya geldi. Hürriyet yazarı sevgili Yonca Tokbaş, Psikolojik Danışman Tansu Oskay, bebek bakım uzmanı Esra Ertuğrul, Hamile Danışmanı ve Doğum Terapisti olan Cihan Züheyla Aydın, Astrolog Şenay Yangel'in konuşmacı olduğu etkinliğin açılış konuşmasını Bumerang Ekibi olarak Hilal'le birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinliğin blogger panelinde ise Hassas Anne, Nil's Mum ve Komirra bloglarının sahipleri yer aldı.

Panelde, blogger anne olmak ve geniş kitlelere ulaşmanın getirdiği sorumluluk hakkında konuşuldu, konuklarımızın sorularını yanıtladık. Bu keyifli etkinliğin sponsorları ise; Makas Bliss, De Cooks Party, Hasanbey Çiftliği ve Trendyol.com oldu.

Bizim için her zaman ki gibi çok keyifli bir etkinlikti. Blog yazmanın önemini kavrayan ve bu konuda kendini sürekli geliştirmeye çalışan, öğrenmeye, yenilenmeye açık bloggerlar ile bir arada bir buluşma daha gerçekleştirmiş olduk.. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere!

No comments: