Thursday, September 12, 2013

BUMERANG'IN BLOGGER'LARINA #KAYIP ÖN GÖSTERİMİ!


Son günlerde Kanal D ekranında sıkça tanıtımları dönen yeni sezonun iddialı yapımı #Kayıp dizisi, dün herkesten önce ilk kez Bumerang'ın dizi tutkunu bloggerlarına izlettirildi. Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü Özlem Asmaz'la birlikte dizinin ilk bölümünü izleyen bloggerlar hem bir ilki yaşamış oldular hem de senaryo ve dizinin bütününe dair yorumlarını kanal yetkilileri ile paylaştılar.

Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner ve Dolunay Soysert’in başrollerini paylaştığı #Kayıp 'ın senaryosu kadar, sizi bir sinema filmi izliyorsunuz gibi hissettiren efektleri, çekim teknikleri de içine alıyor. Diziyi tanımlayan en doğru kelimenin ''adrenalin'' olduğunu düşünüyorum. Bu duyguyu senaryo kadar oyuncuların performansları da size geçiriyor.


#Kayıp 'ın müzikleri ise bu zamana kadar çok sayıda önemli dizinin müziklerinde imzasını gördüğümüz, başarılı müzisyen Gökhan Kırdar'a ait. D Productions yapımcılığında hazırlanan Kayıp'ta yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan oturuyor.

Oyuncular : Mete Horozoğlu (Mehmet Kantarcı), Aslı Enver (Özlem Albayrak), İlker Kaleli (Falko: Faik Şaşmaz), Kaan Taşaner (Kemal Özdemir),Dolunay Soysert (Leyla Şarman Özdemir), Kürşat Alınaçık (Murat Şarman),Menderes Samancılar (Hasan Deliorman),Fahri Şaşmaz (Yunus Emre Terzioğlu),Ferit Kaya (Bekir Çimen), Erhan Can Kartal (Kerem Özdemir), Eşref Seyitoğlu (Bilal Toklu), Yıldıray Şahinler (Metin Sönmez),Berk Erçer (Mahir Eray), Zeynep Kankonde (Elmas Toklu), Zeynep Altıner (Yasemin Özdemir), Banu Fotocan (Gülriz Kurtuluş),Nalan Yavuz (Cemile Kantarcı),Gizem Akman (İnci Kantarcı).

Yayın Tarihi :13 Eylül Cuma/2013 Yayın Saati : 20.00

Herkese iyi seyirler!

 

No comments: