Tuesday, November 22, 2011

AVEA'DAN YENİ PROJE : ''AVEA MÜZİK BLOGLARI FİKİR TAKIMI''


Geçtiğimiz ay Milliyet Gazetesi yazarı Tolga Akyıldız'dan bir mail aldım. Söz konusu mailde kültür-sanat etkinliklerinde sıkça yer alan ve marka olarak genç nüfusa yönelik organizasyonlarda taşın altına eline koyan Avea'nın bloggerlara özel bir çalışma yapmak istediği yazıyordu. Yazılarını yıllardır takip ettiğimiz, ana akım medyada müziğin yer bulmasına vesile olan yazarlardan Tolga Akyıldız da bu oluşumda yer alıyordu. 

Belirli sayıda yerli ve yabancı müzik blogu seçilmiş ve bu bloglar ''Avea Müzik Blogları Fikir Takımı'' adı altında toplanmak istenmiş. Elbette hayatmuzik.com 'un editörü olarak bu projeyi seve seve kabul ettim. Yıllardır ısrarla ''sadece müzik'' deyip, kendimize görev bildiğimiz bu mevzu, takipçi sayısı gittikçe artan, bunun da yanı sıra sektörde iyi bir farkındalık sağlayan bloglar , kurumsal önemli bir şirketin dikkatini çekmişti. Bana göre bu oluşum elbette hem bizler için önemli hem de sektörde ''blogların'' yerini, geldiği noktayı işaret eden bir projedir. Bu kapsamda ayda bir defa seçilen bloglar toplanıyor ve pek tabii müzik konuşuluyor. Bu toplantılara Tolga Akyıldız(moderatör), Avea Kurumsal İletişim Birimi ve belirlenen konuyla ilgili konuk(lar) katılıyor. Enine boyuna konuşuluyor, tartışılıyor. Bir nevi beyin fırtınası yapılıyor da diyebiliriz. Şahsım ve blogum adına Avea Kurumsal İletişim Birimine teşekkür etmek istiyorum. Hem sektörde farkındalık yaratacak bu proje için hem de aynı kısır döngü içinde düşünmek yerine farklı ne yapabilirizin derdinde oldukları için..

Proje ile ilgili gelişmeleri ve ''Avea Müzik Blogları Fikir Takımı'' çatısı altında yapacaklarımızı yeri geldikçte bloglarımızdan sizlerle paylaşıyor olacağız.

No comments: