Tuesday, October 21, 2014

BEYAZ YAKA SİTESİ : SEKTORA


Sektörel siteler her zaman için istediğim bilgiye hızlı ulaşmamı sağladığı için sık ziyaret ettiklerim arasında yer alıyor. Standart olarak ziyaret ettiğim pazarlama portalları ve blogları dışında posta  kutuma düşen bir mailing ile bir sektörel site ile daha tanıştım. Söz konusu site http://sektora.net/

Sektora aslında bir danışmanlık ve eğitim temelli bir firma. Yeni web siteleri ile yaptıkları ise tam olarak içerikle pazarlama. Hazırladıkları içerikler (özellikle infografikler ve analizler ) ciddi ilgimi çekti. Mailinglerinin de dikkat çekici olduğunu belirtmek gerekir. Gün içinde mail kutumuza onlarca mail düşüyor ama biz bir çoğunu okumadan siliyoruz.  Sektora’nın mailingleri bu anlamda başarılı.




Portal, Pazarlama, İK, satış gibi pek çok farklı alandaki gelişmeleri, profesyonel isimlerle röportajları paylaşmanın yanında sektörel analiz raporları da beyaz yakaya sunuyor.  İçerik anlamında ziyaretçiyi doyurmakla birlikte düzenlenen sektörel eğitim programlarından da sizi haberdar ediyor.
Bir bakın derim;  http://sektora.net/

No comments: