Bumerang Deneyim Günleri kapsamında son durağımız Uluslararası Lezzet Akademisi Usla oldu. Bumerang’ın
sosyal medya hesaplarından yaptığımız yarışma sonrasında katılmaya hak kazanan
şanslı blog yazarlarımızla birlikte özel
bir yılbaşı menüsü hazırladık. Dünyanın en başarılı şeflerinden Osman Bahadır’ın
yönetiminde ve eğitmenliğinde gerçekleşen etkinlikte Ravioli, Renkli Biberli Levrek Rulo ve Çikolatalı Sufle yaptık.
Mutfaktan uzaktan yakından ilgisi
olmayan birisi olarak başta şefimiz olmak üzere katılımcı blog yazarlarımızın
büyük hevesi ve yemek yaparken duydukları hazzı gözlemleme fırsatı buldum. Ortaya
çıkan eserler de gerçekten bu işin başlı başına bir sanat olduğunu kanıtlar
nitelikteydi. Lezzeti ve sunumu ile hem gözlerimize hem de midemize büyük
torpil geçtik.
Katılımcıların ve şefin
performansı dışında Usla da başlı başına konuşmaya değer bir unsur. Çünkü
burası başlı başına bir akademi. Sınıfları, kütüphanesi ve sosyal imkanları ile
beş yıldızı hak eden bir eğitim akademisi Usla… Burada workshoplara
katılabildiğiniz gibi, tüm Avrupa’da geçerliliği olan sertifika programlarına
da ( Milli Eğitim Bakanlığı’ndan da onaylı ) katılabiliyorsunuz. Eğitimlere
bireysel olarak katılabildiğiniz gibi kurumsal eğitim başlığı altında
şirketinizle de entegre eğitimlere imza atabiliyorsunuz.
Usla'dan bana mutfak önlüğünün herkese yakılabileceği fikri kaldı. En azından denemeye değer : )
Afiyet Olsun!
No comments:
Post a Comment