Tuesday, June 3, 2014

MİX MONDIAL HAFTASINDA BUMERANG ADANA BULUŞMASI!


Geçtiğimiz günlerde Adanalı Bumerang bloggerları ile Mix Mondial haftası kapsamında #BumerangDeneyimGunleri ‘inde bir araya geldik. 15’i aşkın bloggerın katıldığı etkinlik, şehrin en özel mekanlarından Maki’de gerçekleşti. Mekanın Mix Mondial haftası hakkında detaylı bilgi vermesi ile başlayan etkinlik kokteyl sunumları ve bu özel kokteylerin sırlarının bloggerlarla paylaşılması ile devam etti.

4. Mix Mondial etkinliği hakkında bilgi vermek gerekirse; DudeTable organizasyonu ile 4. kez gerçekleşen MixMondial İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Mersin ve Eskişehir’de meraklısı ile buluşuyor. 15 Mayıs’ta başlayan ve  15 Haziran’a kadar devam eden etkinlik 7 büyük şehrin 200 en iyi bar, gece kulübü, restoran ve cafelerinde gerçekleşecek.
Bu etkinliğin Adana durağı Maki Restoran olarak belirlenmiş ki, mekana gittiğinizde neden Maki’nin seçildiğini kolaylıkla anlayabiliyorsunuz. Her şeyden önce işini tutku ile yapan bir ekip ve yüksek standartta bir iş yapış biçimi görüyorsunuz. Tadımlarımızı ve lezzet deneyimlerimizi bu yazıda anlatmak pek mümkün olmadığı için yolunuz Adana’ya düşerse mutlaka Maki Restoran’a uğrayın diyorum.

Etkinliğin bizim için en önemli özelliği Bumerang olarak ilk kez Adanalı bloggerlarımızla bir araya gelmemizdi. Onların blog yazmak konusunda duydukları heyecan görülmeye değerdi.
Adana’dan ayrılırken, yeni etkinliklerimizi planlamaya başladık bile!

2 comments:

cocugumlaeglenirken said...

sizleri Adana dfa ağırlamak bizler içinde harikaydı. Teşekkürler

cocugumlaeglenirken said...

tekrar Adanaya bekliyoruz :))